Обо мне

  • Scrum
  • Бюджет руху грошових коштів, бюджет грошових витрат, P&L

 

Комп’ютерні навички

  • Google Adwords
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Sketch, Figma, Photoshop
  • WordPress, Tilda
  • R-Keeper, IIKO, 1C
  • Клієнт-банк

Рекомендації

Topkimi, (206 Dilara Alieva Street, Baku)

Аскеров Раван (Керуючий). +99 055 6030033

Опыт работы
  • Digital manager
    AРТС ГРУП, 2020 - 2021

    Покращення товарообігу на 60% порівняно з докарантинними показникамиЗастосування методології ScrumНалагодження та ведення реклами в Google Ads, Facebook AdsАудит існуючих рекламних кампанійВідстеження результатів з рекламиОптимізація рекламних кампанійНалаштування Google Analytics — цілі, події, кастомні звіти, аудиторії ремаркетингуАналіз конкурентного середовища

  • Керуючий рестораном
    GEORGIAN BAR WINE&BREAD, 2019 - 2020

    Аналіз конкурентного середовища та кон’юнктури ринку ресторанного бізнесу в місцевому регіоні;Розробка меню спільно з шеф-кухарем, розробка меню бару та винної карти в розрізі сучасних тенденцій;Аналіз юзабіліті, постановка задач підряднику і повний запуск сайту (e-commerce) ресторану;Організація популяризації ресторану в соціальних мережах (Fb, TripAdvisor, Instagram, Google+);Запуск нового ресторану в центрі міста, підготовка фінансового плану, вивід проекту на розрахункові показники;Складання та аналіз фінальних звітів P&L, Cash FlowПідбір персоналу (бухгалтера, адміністраторів, барменів, офіціантів, кухарів), проведення навчання та управління командою;Робота з електронним кабінетом, клієнт-банкРозрахунок заробітної платиРобота з постачальниками, формування замовлення продукції

  • Старший менеджер
    Мережа закладів Mario's Trattoria, Gloria Cafe, Zara Pizzara, Buffalo 99, Друзі та Пиво, 2017 - 2019

    GLORIA CAFEЗапуск нового закладу в ТРЦ Smart Plaza Polytech, підбір та придбання професійного обладнання та інвентарю, посуду.Пошук персоналу, проведення навчання та управлінняРобота з постачальниками, формування замовленої продукції. розрахунок згідно бюджетуКонтроль касової дисципліни, ведення первинної документаціїРозрахунок заробітної плати; MARIO’S TRATTORIAОрганізація популяризації ресторану в соціальних мережах (Google Ads, Facebook Ads, Instagram);Аналіз динаміки продажів та проведення заходів для їх зростанняКонтроль відповідності пакетів документів для правової діяльності ресторануОрганізація проведення банкетів, фуршетів, корпоративівПідбір персоналу, проведення навчання, мотивація та управління командоюКонтроль касової дисципліни, ведення первинної документаціїРозрахунок заробітної плати;Аналіз динаміки продажів і можливостей їх зростання.Проведення інвентаризаціїКонтроль списання продукції відповідно до нормативів компаніїРозробка та впровадження внутрішніх інструкцій

  • Керуючий ресторану
    Yu.S bar, ресторан (ТОВ Ю-РОС), 2015 - 2017

    — Складання та реалізація плану заходів за участю знаменитостей;- Складання пропозицій замовникам для організації і проведення банкету / фуршету;- Організація популяризації ресторану в соціальних мережах (Fb, Vk, Instagram);- Аналіз юзабіліті, постановка задач підряднику і повне оновлення сайту ресторану;- Складання та аналіз фінальних звітів P&L, Cash Flow- Розробка пропозицій щодо підвищення рентабельності підприємства;- Підбір лінійного і ключового персоналу (адміністраторів, барменів, офіціантів, кальянщиків), проведення навчання та управління командою;- Планування і організація робочого часу працівників залу, складання і коригування графіків роботи;- Проведення інвентаризації.- Аналіз конкурентного середовища ресторанного бізнесу в місцевому регіоні

  • Керуючий ресторану
    Шардені, грузинський ресторан (ПП Бассель), 2013 - 2015

    — Аналіз конкурентного середовища та кон’юнктури ринку ресторанного бізнесу в місцевому регіоні;- Розробка меню спільно з шеф-кухарем, підготовка меню бару і винної карти в розрізі сучасних тенденцій;- Запуск нового ресторану в центрі міста, підготовка фінансового плану, вивід проекту на розрахункові показники;- Складання та аналіз фінальних звітів P&L, Cash Flow- Підбір персоналу (адміністраторів, барменів, офіціантів), проведення навчання та управління командою;- Контроль касової дисципліни, ведення первинної документації;- Розрахунок заробітної плати- Робота з постачальниками, формування замовлення продукції

  • Бармен, Старший бармен
    Рандеву, бар-клуб, 2010 - 2013

    Приготування і подача змішаних напоївЗамовлення спиртних та інших напоїв, барного скла, барного інвентарюКонтроль і підготовка бару до обслуговуванняКонтроль підготовки посуду, спиртних і інших напоїв, барних аксесуарівНавчання персоналу барному мистецтвуРобота з касовим апаратом, фінансовий звітРозробка коктейлів, складання технологічних картРобота з претензіями та побажаннями гостей.

Образование
  • HTML, CSS, and Javascript for Web Developers
    2020

    Yaakov Chaikin

    Adjunct Professor, Graduate Computer Science, Johns Hopkins University

  • Маркетинг інновацій
    2017

    Ірина Лобановська, Академія комунікацій Wordshop

  • Тренди в веб-дизайні
    2016

    Оля Шевченко, Projector. School of Design & Development

Информация о кандидате

Подробный рейтинг

Общий рейтинг:
0
Опыт:
0
Знания:
0
Желание работать:
0
Коммуникабельность:
0