Олександр

Експерт з масштабування, керівник ТРЦ, керуючий нерухомістю

0 (0)

Обо мне

13 років я займався власним ресторанним бізнесом. За цей час відкрив 12 ресторанів. Створив два популярні бренди у громадському харчуванні та побудував мережу ресторанів італійської кухні. Був керуючим інвестором, тож можу вести як масштабні проекти громадського харчування, та і іншого напрямку. 

 

Маю досвід роботи у: аналізу локацій нерухомості, проектуванні нових об’єктів, фінансовому моніторингу, тендерах серед постачальниках, управлінському обліку, логістиці, бюджетному плануванні, HR, митному оформленні, ЗЕД, маркетингу та інших.

 

За своє життя багато разів вигадував бізнес від початку і до кінця, а потім бізнес модель перетворював на прибуткову реальність. Зараз, у зв’язку з обмеженими ресурсами, шукаю співпрацю на партнерських засадах, або інвестора якому мій досвід допоможе заробити гроші.

 

Вам потрібна людина яка зможе вигадати прибутковий бізнес, побудувати або налагодити архітектуру бізнес процесів, ефективно керувати людьми, або розвинути та масштабувати бізнес — я зможу Вам у цьому допомогти. 

Водительское удостоверение

категорія В. Маю власний автомобіль.

Опыт работы
  • Бізнес тренер
    Консультативна практика ресторанних компаній, 2019 - 2020
  • Засновник
    Solo Pizza, 2008 - 2019

    Після успішної продажі першого закладу у 2008 році —  заснував Київську мережі ресторанів італійської кухні Solo Pizza. Відкрив 7 власних ресторанів, та 5 на партнерських засадах, побудував мережу і бренд з нуля — від рецептури до доставки.  Як керуючий інвестор мережі, я займався наступним:  Фінансовий аналіз — постійний аналіз звітів P&L, Cashflow, Бюджету та Балансу як по кожному ресторану окремо так і по зведеному звіту по компанії загалом. Операційний контроль діяльності мережі. Постійна робота у сфері HR по мотивації та розвитку персоналу — кадрів ростив в середині. Розробка та впровадження системи протоколів поведінки персоналу у штатних та позаштатних ситуаціях.  Періодичні тендери серед постачальників, та формування маркетингового бюджету від них.Кожне відкриття ресторану це: пошук та аналіз локацій, перемовини з власниками приміщень, оформлення договорів оренди та постачання, організація ремонту та закупки обладнання, підбір та навчання персоналу, відкриття та подальший маркетинговий супровід точки. Відкривав точки як з новим обладнанням, яке імпортував власними силами, так і з б.у. обладнанням, також маю зв’язки для купівлі обладнання на виплат.Звісно ж в мене зберіглась і вся рецептура страв. РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ МЕРЕЖІ  БУЛА 25% ВІД ОБОРОТУ. Досягнувши високого рівня прибутковості в Україні, прийняв рішення розвивати свою мережу у Європі, найняв керуючого партнера та на деякій час виїхав у Європу. Нажаль це була помилка яку колись зробив і Стів Джобс. Партнер виявився ненадійним. Через рейдерське захоплення бізнесу втратив контроль на компанією. 

  • Засновник
    ПАБ арт клуб ПІДКОВА, 2006 - 2008

    Перший ресторан відкрив у 2006 році — ковбойський ПАБ -арт клуб ПІДКОВА, у місті Київ, на Червоноарміський (зараз Велика Васильківська), 18. У першому своєму ресторані я був і директором, і головним генератором ідей, і маркетологом і арт менеджером. Заснував перший у Києві «Клуб Пивних Королів».  Популярність мого закладу була найбільша у середмісті Києва. РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ БУЛА 20% ВІД ОБОРОТУ. 

  • Керівник департаменту закупівель та виробництва
    ЗАТ «Швидко-Україна» м. Київ, 2004 - 2006

    Мережа ресторанів швидкого харчування з власним виробництвом. Тендери по всьому переліку сировини і товарів (більше 500 найменувань). Асортиментна політика та затвердження концепції закупівель. Укладання договорів. Кредитна політика. Відстеження рейтингів постачальників і постійний аналіз ринку. Повномасштабна логістика компанії в складському і транспортному розрізі.Досвід впровадження ERP — системи.

Образование
  • з 1998 по 2006 рік - тренінги та курси:
    2006

    Тренінги: «АВС аналіз ринка и техніка активних продаж», «Мистецтво вести перемовини», «Time management», «Керування часом та делегування», «Команда», МікроМВА, МікроМВА — 2.

  • Економіст у виробничій сфері
    Днепродзержинский государственный технический университет (ДГТУ), 1998

Информация о кандидате

Подробный рейтинг

Общий рейтинг:
0
Опыт:
0
Знания:
0
Желание работать:
0
Коммуникабельность:
0